הגליל העליון מציע לאורחיו ים עצום של אטרקציות וחוויות לכל המשפחה, אבל אף אף אחת מהן איננה ים שיש בו דגים וסירות ופיקניק על החוף.
אז מה עושים ?
באים לפארק דיג ספסופה שבכניסה למושב ספסופה בגליל העליון, מרחק דקות נסיעה ספורות ממושב מירון, נכנסים בשערי הפארק ומרגישים (כמעט) כמו בים.
בינות למדשאות מוריקות, לעצים מצלים ופינות פיקניק משפחתיות משתרע שטחה של בריכת דיג ענקית. גדולה כל כך, שאפשר בכיף לשוט בה בסירות פדאלים מבלי להפריע לאף אחד וגם לא לדייגים הרבים, הבאים ליהנות מחוויית הדיג, מהשקט התרפויטי ומהשלווה הגלילית.
הדייגים החובבים שביניכם מוזמנים לשכור במרכול הדיג שבפארק חכות מקצועיות ופיתיונות לדגים. את השלל שתדוגו תוכלו לקחת הביתה, וליהנות במקום גם מניקוי דגים מקצועי.
פארק דיג ספסופה הוא מקום מושלם לבילוי משפחתי ויש בו פעילויות ואטרקציות שכולם אוהבים.
ראשית כל, מגיעים לפארק בשעות הפעילות, מתמקמים בפינת צל מתחת לעץ ענף, ליד שולחן פיקניק ומתקן ברביקיו, פורסים שמיכה ומתפרקדים עם ספר טוב.
הדייגים הולכים לדוג, העייפים נחים והפעלתנים מתנסים בשפע של אטרקציות כגון שיט באגם הדיג בסירות פדאלים, לשילוב מושלם בין שלווה גלילית לכושר גופני, מטווח וזירת פיינטבול, לוחמה קבוצתית ברובי צבע, טיולי סוסים לילדים ולמשפחות, פינת חי ופינת ליטוף, שבילי הליכה וריצה ועוד.
לרווחתם של המבקרים בפארק הדיג ספסופה שולחנות קק"ל מוצלים, ברזיות מי שתייה קרים, שירותים נקיים, פחי אשפה, מתקני ברביקיו ועוד.
שעות הפעילות בפארק דיג ספסופה:
א – ה: 19:00 – 10:00
ו':16:00 – 10:00
שבת: סגור
כתיבת תגובה